Introducere

Site-ul www.tractariautoasistenta.ro
Accesand si navigand pe site-ul www.tractariautoasistenta.ro sunteti de acord cu termenii de utiliare prezentati in continuare:
Toate drepturile rezervate ” www.tractariautoasistenta.ro

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre potentialii cumparatori pe site-ul www.tractariautoasistenta.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt strict confidentiale si vor fi folosite pentru confirmarea comenzilor, informatii despre produse si servicii, livrare etc.

www.tractariautoasistenta.ro nu va divulga numarul dvs. de telefon sau adresa de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.tractariautoasistenta.ro fara acordul dvs.

Marca si dreptul de autor

Toate drepturile sunt rezervate www.tractariautoasistenta.ro
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea www.tractariautoasistenta.ro
Este strict interzisa copierea sau folosirea imaginilor proprii si originale de catre alte persoane fizice sau juridice.
Este strict interzisa folosirea textelor sau imaginilor (cu exceptia imaginilor de catalog sau materialelor de presa)

General disclaimer

Ne luam angajamentul sã nu permitem intruziunea virusilor pe website-ul www.tractariautoasistenta.ro, insa nu putem asigura absenta totalã a virusilor.
In acest caz recomandãm o atenþie sporita pentru protectia impotriva virusilor.
www.tractariautoasistenta.ro nu rãspunde de greselile sau erorile serviciilor oferite pe website, independente de responsabilitãtile sale.